Astrologische coaching sessies

Zet jezelf in je kracht met de wegwijzers van je kaart - kies uit 3 pakketten

Mijn werkwijze:

 • Intro sessie: Kennismaking met de astrologie en het helder krijgen van je vraag/vragen voor de sessie(s)

  En daarna keuze uit:

 • Pakket 1: Je geboortekaart in het algemeen: persoonlijkheid, je talenten en valkuilen, grootste lessen, potentieel en zielsverlangen. In 90 minuten alle info met kort ook aandacht voor je vraag/vragen.

 • Pakket 2: 2 x 90 minuten
  In 2 sessies hebben we meer ruimte voor het verder verkennen van je kaart, voor de huidige ontwikkelingen in je leven. We komen toe aan het verdiepende werk, waar ligt je potentieel en hoe kan je dat meer gaan leven? We gaan op zoek in je kaart naar praktische handvaten rondom jouw vraag/vragen.

 • Pakket 3: 2 x 90 minuten + 1 astrologische praktijkworkshop
  Naast onze sessies krijg je in de praktijkworkshop vaardigheden aangereikt om zelfstandig de astrologie te leren gebruiken voor je eigen ontwikkeling.
  Je kunt deze sessies ook los kopen maar als je ze direct in dit pakket koopt, ontvang je korting op de totaalprijs.

cupcake with candle
cupcake with candle
flowers beside yellow wall
flowers beside yellow wall
brown bird flying
brown bird flying


Pakket 1
1 x 90 min
€95


Pakket 2
2 x 90 min
€150


We beginnen met een introductiesessie om je vraag in beeld te krijgen en je een indruk te geven van hoe astrologie werkt. Aan de hand van jouw behoefte bereid ik je kaartlezing voor en zet ik een structuur uit voor de volgende sessie(s).

In de sessie(s) werken we van breed naar specifiek zodat je zicht krijgt op de vaardigheden die je kunt gaan inzetten in de context van je vraag. We hebben het over je geboortekaart in het algemeen met je talenten en valkuilen, je motivatie en grootste lessen. Vervolgens gaan we kijken naar je huidige situatie en de vraag of vragen die je wilt onderzoeken.

Waarom zou je meer dan 1 sessie willen?
Een geboortekaart heeft zoveel informatie, we zouden er weken over kunnen praten.
Als je dit leest, dan ben je op zoek naar nieuwe inzichten over jezelf en je (werkende) leven. Daarvoor is naar mijn ervaring meer nodig dan een stortvloed aan informatie waarin je jezelf in meer of mindere mate herkent. Daarvoor is aandacht nodig en ruimte om te onderzoeken hoe jij je hiertoe verhoudt. Dat is waarom ik het die ruimte ook wil geven.

En niet te vergeten, zelfs de sterren kunnen je niet volledig vertellen wie je bent! Stel het je zo voor: je krijgt bij aanvang van je leven een bepaalde stempel mee en een bepaalde bril op. Daarmee maak jij keuzes om je leven vorm te geven. Het is een samenwerking waarin jij een actieve rol hebt. Als je graag een andere draai aan je leven zou willen geven, is het zinvol te kijken naar wat je meekreeg en de keuzes die je daarmee maakt. Verandering in je leven ontstaat als je met nieuwe inzichten andere keuzes gaat maken.

Enthousiast of nieuwsgierig geworden?
Neem contact met me op voor meer informatie of om een kennismaking in te plannen!


Astrologische praktijkworkshop van 3 uur: €39
Nieuwe of volle maan interactieve workshop 1 uur: €15 los of €25/maand voor beide
Losse vervolgsessies €85


Pakket 3:
2 x 90 min
+
1 astrologische workshop van 3 uur t.w.v. €39

€175